ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟP

marker1 Διεύθυνση: Εθν. Αντιστάσεως 30 & Μήλου 1,  Γέρακας, 1ος όροφος phone1 Τηλέφωνο2106612948 at1 info@smilexperts.gr

Ορθοδοντική

Ένας μεγάλος αριθμός ενηλίκων κάνουν ορθοδοντική στο ιατρείο μας, είτε για αισθητικούς, είτε για λειτουργικούς λόγους.  Στους ενήλικες η ορθοδοντική μπορεί να γίνει με «σιδεράκια» ελάχιστα ορατά έως και εντελώς αόρατα.

Οι δύο συνηθέστερες "αόρατες" μέθοδοι για τους ενήλικες είναι:

 • Invisalign (διαφανείς νάρθηκες)

•  Πορσελάνινα λευκά σιδεράκια

Invisalign
3ORTODONTICSΜια μέθοδος πραγματικά αόρατη είναι το Invisalign που εφαρμόζεται στην Αμερική αρκετά χρόνια και πλέον έχει εκτεταμένη εφαρμογή παγκοσμίως, γιατί με τις συνεχείς βελτιώσεις του μπορεί πια να θεραπεύσει ένα ευρύτερο φάσμα ορθοδοντικών προβλημάτων.

Πρόκειται για διαφανείς νάρθηκες που αλλάζονται κάθε δυο βδομάδες και ισιώνουν σταδιακά τα δόντια, διορθώνοντας ταυτόχρονα και άλλα προβλήματα σύγκλεισης. Βασικό πλεονέκτημα είναι ότι δε φαίνονται και δεν ενοχλούν.  

Λευκά πορσελάνινα σιδεράκια 
2ORTHODOTICSΟ μεγαλύτερος αριθμός ενηλίκων επιλέγουν να κάνουν ορθοδοντική με λευκά «σιδεράκια», τα οποία κατασκευάζονται από πορσελάνη. Το χρώμα τους είναι σχεδόν ίδιο με αυτό της φυσικής αδαμαντίνης, οπότε φαίνονται ελάχιστα πάνω στα δόντια και δεν αλλάζουν χρώμα ακόμα και αν οι ασθενείς είναι καπνιστές.

Μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε όλους τους ασθενείς που το επιθυμούν και αποτελούν την πιο αξιόπιστη και σχετικά οικονομική λύση με άριστα αποτελέσματα.Συμβουλές

Περισσότερα

Οδοντιατρικός Έλεγχος

Περισσότερα

Συχνές Ερωτήσεις

Περισσότερα

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ:
Εθν. Αντιστάσεως 30 & Αιτωλίας
Γέρακας, 1ος όροφος, Τ.Κ. 15344
(είσοδος από Μήλου 1)

ΤΗΛΕΦΩΝΑ:
Σταθερό: 2106612948
Φαξ:       2106612948

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΑΛΛΗΛΟΓΡΑΦΙΑ:
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Φόρμα Επικοινωνίας & Χάρτης